131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

VİK-PER ANLATTI, ACAR DİNLEDİ

17 Nisan 2015, Cuma 09:47

     


Yalı Mahallesi Vik-Per Sitesi Lokali'nde gerçekleşen toplantıda, site sakinleri, doğal gaz, su hatlarının yenilenmesi, çevre düzenlenmesi, çöp kovalarının değiştirilmesi, site içerisinde bulunan okaliptus ağaçlarının budanması konularında Belediye'den destek istendi.

ACAR SORUNLARA TEK TEK CEVAP VERDİ

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar sorunların çözümüne ilişkin yaptığı konuşmada, ''Doğalgaz için İzmir Gaz ile görüşüldü. 2015 yılı içerisinde Yalı Mahallesi'nde bu problem ortadan kalkmış olacak''dedi. Su hatları konusunda da İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından hatların değiştirileceğini ifade eden Acar, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin (TEDAŞ) elektrik hatlarını yenileyeceğini bildirdi. Çevre düzenlenmesi için çalışmaların yakında başlayacağını kaydeden Acar, ağaçların budanması konusunda Park Bahçe Müdürlüğü'ne bilgi verilmesini istedi.

ACAR'A TEŞEKKÜR

Acar ile sohbet etme fırsatı da bulan Vik-Per Sitesi sakinleri, ilgisinden memnun oldukları Acar'a teşekkür ederek, yapılacak olan çalışmalar ve projeler için başarılar diledi. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler