131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

‘ÖZEL EĞİTİM ŞENLİĞİ’ KUTLANDI

17 Mayıs 2017, Çarşamba 06:55

     


Aliağa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’ndaki eğitimlerini tamamlayan engelli öğrenciler için mezuniyet töreni ve Özel Eğitim Şenliği gerçekleştirildi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Aliağa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde mezuniyet töreni ve Özel Eğitim Şenliği kutlama programı düzenlendi. Çaltılıdere’de bulunan Aliağa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, okul müdürleri, veliler ve çok sayıda vatandaşın katıldı.

Etkinlik çerçevesinde dans gösterileri, halk oyunları gösterileri, kına gecesi gösterisi, Melos Projesi sunum ve gösterisi, mehteran gösterisi, defile gösterisi yapıldı. Engelli öğrenciler tarafından şiirler ve şarkıların da okunduğu programda okuldan mezun olan öğrenciler için mezuniyet ve kep atma töreni gerçekleştirildi. Coşku, sevinç ve duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte, misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler