131019098
29 Mart 2024, Cuma

GENÇLERİN BAYRAMI YARIN BAŞLIYOR

17 Mayıs 2018, Perşembe 06:14

     


Her yıl coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl da resmi tören ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Aliağa Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği liseler arası spor müsabakalarında dereceye girenlerin ödül töreniyle 18 Mayıs Cuma günü saat 11.00’da ENKA Spor Salonu’nda başlayacak olan etkinliklere Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz tarafından tüm Aliağa halkı davet edildi. 19 Mayıs Cumartesi günü yapılacak anma etkinliği ise Cumhuriyet Meydanı’nda saat 09.00’da başlayacak. Alandaki tören Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk anıtına konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile son erecek.

Aliağa Kaymakamlığı’nın aynı gün 09.30 da Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başlayacak olan diğer tören programında ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak. Program Gençlik Oratoryosu ile devam edecek. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibi’nin gösterisinin ardından öğrenciler tarafından ritmik jimnastik gösteriler yapılacak.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler