131019098
19 Mart 2024, Salı

‘ÖZEL ÇOCUKLAR’ MORAL DEPOLADI

17 Ekim 2017, Salı 06:48

     


Aliağa’da 2005 yılından bu yana eğitim veren Aliağa Martı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, öğrenci ve aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Zihinsel, bedensel, özel öğrenme güçlüğü, yaygın gelişimsel bozukluklar, dil ve konuşma bozukluğu programı alanlarında özel çocuklara eğitim veren Aliağa Martı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, geleneksel sosyal etkinlik programı çerçevesinde öğrencileri, velileri ve öğretmenleri moral kahvaltısında bir araya getirdi. Eski Foça Yeşil Bahçe’de düzenlenen etkinlikte aileleri ve öğretmenleri ile birlikte kahvaltı yapan çocuklar daha sonra da söylenen şarkılar ve birlikte oynanan oyunlarla doyasıya eğlendi.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Kurum Müdürü Esin Baloğlu, kurumlarının yüksek kalitede verdiği eğitimle iddialı olduğunu ve bu gibi programlarla aileleri, çocukları ve öğretmenleri bir araya getirerek, onlara moral verip motive ettiklerini vurguladı. Baloğlu, “Önümüzdeki süreçte etkinliklerimize farklı faaliyetlerle devam etmeyi düşünüyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla öğrencilerimiz çok daha mutlu. Bizim için de önemli olan bu.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler