131019098
19 Mart 2024, Salı

DURMAZ’IN LİSTESİ KAZANDI

17 Kasım 2015, Salı 06:47

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığının hafta sonu gerçekleştirilen delege seçimlerinde, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın delege listesi olan beyaz liste tüm mahallelerde kazandı.

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı delege seçimlerinde, merkez mahallelerin yanı sıra Yenişakran ve Helvacı’daki delege seçimlerini de CHP İlçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Özcan Durmaz’ın listesi olan beyaz liste kazandı. 217 kongre delegesi ve 370 ön seçim delegesinin tamamı Özcan Durmaz’ın listesinden seçilmiş oldu. Cumartesi günü yapılan Aliağa merkezindeki mahallelerinin delege seçimlerinde Özcan Durmaz’ın listesi olan beyaz liste, rakibi Engin Gündüz’ün listesi olan mavi listeye karşı seçimi kazanmıştı.

MERKEZ MAHALLELERİNİN SEÇİM SONUÇLARI

Merkezdeki 7 mahallenin delege seçimlerinin sonuçları şöyle; Atatürk Mahallesi: Beyaz Liste 102 oy, Mavi Liste 58 oy, geçersiz 1 oy. Kazım Dirik Mahallesi: Beyaz Liste 157 oy, Mavi Liste 66 oy, Geçersiz 5 oy, Kurtuluş Mahallesi: Beyaz Liste 82 oy, Mavi Liste 50 oy, Geçersiz 5 oy. Kültür Mahallesi: Beyaz Liste 231 oy, Mavi Liste 90 oy, Geçersiz 6 oy. Siteler Mahallesi: Beyaz Liste 81 oy, Mavi Liste 65 oy, Geçersiz 4 oy. Yalı Mahallesi: Beyaz Liste 98 oy, Mavi Liste 31 oy, Geçersiz 1 oy. Yeni Mahalle: Beyaz Liste 214 oy, Mavi Liste 102 oy, Geçersiz 5 oy.

YENİ ŞAKRAN VE HELVACI’DA DA BEYAZ LİSTE KAZANDI

Pazar günü yapılan Yeni Şakran ve Helvacı’daki delege seçimlerinde de Beyaz Liste seçimin kazananı oldu. Yeni Şakran'daki seçimde sandıktan Beyaz listeye 81,Mavi Listeye ise 45 oy çıktı. Helvacı’daki seçimde ise Mavi Listesi ile yarışan İlçe Başkan Adayı Engin Gündüz liste çıkarmadığı için delege listesi mutabakatla belirlendi.

“BU SEÇİMİN KAZANANI, KAYBEDENİ YOK”

Seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “Partimiz kendi içindeki demokratik yarışı tamamladı. Delegelerini belirledi. Bundan sonra iş ilçe kongresine kaldı. İlçe kongremizi de 5 Aralık’ta yapacağız ve Parti kendi içindeki yeni görevlendirmeleri tamamlamış olacak. Sonuçların partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimin kazananı, kaybedeni yoktur. Bu parti içi bir bayrak yarışıdır. Parti üyeleri kimin daha iyi yapacağına karar verip, görevi ona teslim ediyorlar. Dolayısıyla bir zafer ya da kazanmışlık yok, bir görevlendirme vardır. Liste çıkaran arkadaşlarımız da bizim partilimizdir. Her iki listeye de oy veren arkadaşlar bizim partilimizdir. Hepsi bizim için son derece değerlidir. Ben, benim çıkarmış olduğum beyaz listeye destek veren, vermeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu destek sorumluluğumuzu daha da arttırmıştır. Bunun hakkını vereceğiz. Layık olmak için elimden geleni yapacağım. Partimizin bayrağını daha da yükseklere taşımak için eğer kongrede de partililerimiz bana görev verirse sonuna kadar çalışacağım. Aliağa’yı yerelde ve genelde hak ettiği başarılara taşımak için partililerime söz veriyorum” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler