131019098
19 Mart 2024, Salı

OYUNCULAR DA HAKEMLER DE ÖĞRETMEN

17 Kasım 2015, Salı 06:45

     


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Voleybol ve Masa Tenisi turnuvaları başladı.

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kültür sanat proje ekibi tarafından organize edilen turnuva, Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Lisesi Spor Salonu’nda Çapa Koleji öğretmenleri ve Fatih Orta Okulu öğretmenleri arasında, dün gerçekleştirilen Voleybol karşılaşması ile başladı. Oyuncularını öğretmenlerin oluşturduğu karşılaşmanın hakemliğini yine öğretmenler yaptı. Aliağa’daki ortaokul ve liselerde eğitim veren voleybolda 16 takımda 150, masa tenisi erkeklerde 40, bayanlarda ise 6 öğretmenin katılımıyla bir hafta boyunca sürecek olan turnuvada, final maçları 23 Kasım Pazartesi günü oynanacak.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Turnuvaları ilçedeki öğretmenler ve okulların kaynaşması, ekip ruhunun kazanılası açısından önemli bulduklarını dile getiren Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, “İlçemizde geçen yıl akademik alanda çok güzel başarılar elde ettik. Gerek TEOG’da, gerekse lisans yerleştirme sınavlarında başarımız üst düzeydeydi. Ama ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, eğitimci arkadaşlarımızla yaptığımızla birebir görüşmeler ve genel toplantılarda Aliağa’nın bir ayağının eksik kaldığını düşündük. Kültürel ve sportif alandaki etkinlikleri çoğaltarak söz konusu eksikliği kapatmayı amaçladık” dedi. İlçede eksik olan kültürel ve sportif faaliyetleri arttırmak için çalıştıklarını belirten Derse, “bu tür faaliyet alanlarını genişletmek amacıyla, Haziran ayından itibaren planlamalar yaptık. Kültür sanat-spor, dezavantajlı çocuklar ve Avrupa Birliği ekipleri olmak üzere, üç alanda tamamen gönüllü öğretmen ve yöneticilerimizle proje ekipleri kurduk. Ekibimizle organize ettiğimiz turnuvanın faydalı olmasını umuyor, katkılarından dolayı Kaymakam Bayram Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Öğretmen ve öğrencilerimize yönelik etkinliklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

(EMEL OTURAK)







 
Son Eklenen Haberler