131019098
23 Nisan 2024, Salı

BAŞKAN SAKA REFERANDUMU DEĞERLENDİRDİ

18 Nisan 2017, Salı 06:34

     


Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 16 Nisan Pazar günü gerçekleşen referanduma ilişkin değerlendirmede bulundu.

Referandum sonucunun Türkiye için olumlu sonuçlar getirmesi temennisinde bulunan Saka, " Türkiye anayasa değişikliğiyle ilgili referandumu büyük bir olgunluk ve yüksek bir katılımla gerçekleştirmiştir. Referandum sonucu ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Sandıktan çıkan kararın ülkemiz için olumlu sonuçlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. Referandum sürecinin tamamlanmasıyla yaşanan tartışma ve belirsizliğin artık geride kalması gerektiğini ifade eden Saka, “Önümüzdeki dönemin ekonominin ana gündem maddesi olduğu ve ülkemizi yarınlara taşıyacak yapısal reformların gerçekleştirileceği bir dönem olmasını diliyorum.

Türkiye, yatırımcılara cazip fırsatlar sunan yüksek büyüme potansiyeline sahip bir ekonomidir. Bundan sonra önceliğin yeniden ekonomiye verilmesi, ülkemizin kalkınması sürecinde uluslararası doğrudan yatırım akışının devamı açısından büyük önem taşımaktadır. Aliağa iş dünyası olarak, bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de ülkemizin kalkınmasına katkı sağlama hedefimiz doğrultusunda, Türkiye ekonomisine yönelik yatırımcı ilgisinin artması, mevcut yatırımların verimliliğinin yükselmesi ve böylece ülkemizdeki refah artışının desteklenmesi amacıyla hükümetimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımızla yakın işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler