131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ODA ÜYELERİNE İNDİRİMLİ OTOPARK HİZMETİ

18 Ağustos 2018, Cumartesi 06:54

     


Aliağa Ticaret Odası, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında indirimli otopark protokolü imzalandı. Aliağa’daki oda üyeleri Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ait otoparktan aylık kdv dahil 100 TL ücretle faydalanabilecekler.

Aliağa Ticaret Odası, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası; Aliağa şehir içi trafiğine katkı koymak ve üyelerinin şehir merkezinde yaşadığı otopark sorununa çözüm bulma amacıyla, oda üyelerinin binek ve hafif ticari araçlarının indirimli olarak şoförler odasının otoparkından yararlanabilecekleri protokolü imzalayarak hayata geçirdiler.

Aylık 100 TL’ye otopark hizmeti

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Berk ve Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yiyitalp arasında imzalanan protokol ile Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri aylık 100 TL’ye otopark hizmetini kullanabilecekler. Kullanıcılara verilecek kart ile aynı gün birden fazla giriş çıkış yapılabilecek, ancak aynı kart ile içeride araç mevcut ise başka araç otoparka giremeyecek.

Ertürk: ‘İndirim protokolü ilçe trafiğine ve üyelerimize fayda sağlayacak’

İmzalanan protokolle hem ilçenin şehir içi trafiğine katkı koymayı hem de üyelerinin şehir merkezinde yaşadığı otopark sorununa katkı koymayı amaçladıklarını söyleyen Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Aliağa Türkiye'deki ilçelerin içinde en fazla kişi başına araba düşen kentlerden biri olduğu için bazı sıkıntıları çekiyoruz. Bu sorunu gidermek için şoförler odamızın hayata geçirmiş olduğu otopark hizmeti ilçemizde bu probleme önemli katkı sağladı. Bizde esnaf odası ve şoförler odası ile bir araya gelerek üyelerimize yönelik indirim protokolü imzaladık. Böylece ilçemizdeki trafik sorununa olumlu katkı koyacağımızı ve üyelerimizin güvenli otopark hizmetinden indirimli bir şekilde faydalanacaklarını düşünüyoruz. Protokolün ilçemize ve üyelerimize büyük katkısı olacağını düşünerek, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Berk: ‘Üyelerimize bir nebze de olsa katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize’

İmzalanan indirim protokolü ile ilgili konuşan Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Berk, “Aliağa’da çarşı esnafımızın yaşadığı sorunların başında otopark problemi geliyor. Uzun bir zamandır bu soruna nasıl çözüm bulabileceğimizi düşünüyorduk. Daha önceden oda başkanları olarak yapmış olduğumuz görüşmelerde üyelerimize otopark konusunda sağlayacağımız fayda ve şehir trafiğine nasıl katkı koyabiliriz diye görüşmelerimiz olmuştu. Sonuçta bir araya gelerek böyle önemli ve güzel bir hizmete imza attık diye düşünüyorum. Üyelerimize bir nebze de olsa katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.

Yiyitalp: ‘Protokolün ilçemize ve üyelerimize faydalı olmasını diliyorum’

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yiyitalp ise, “Şoförler Odası olarak, dört yıldır sağladığımız otopark hizmeti ile ilçe trafiğine katkı koyuyoruz ve vatandaşlarımızın otopark sorununa çözüm sağlıyoruz. Oda başkanlarımızla yaptığımız görüşmelerde Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine otopark hizmetinin indirimli olarak verilmesini kararlaştırdık. Aliağa’daki Odalar olarak çok iyi bir iletişimimiz var. Böyle önemli bir işbirliği için oda başkanlarıma teşekkür ediyorum. Protokolün ilçemize ve üyelerimize faydalı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler