131019098
19 Mart 2024, Salı

UZUNHASANLAR MUHTARI HALAVURT: “STAR RAFİNERİSİ’NDEN ÇOK ÇEKTİK!”

18 Eylül 2017, Pazartesi 06:26

     


‘Muhtarların Sesi’ adlı yazı dizimize, mahallenin gelişimi ve ihtiyaçları konusunda bilgi almak için görüştüğümüz Uzunhasanlar Mahalle Muhtarı Erdoğan Halavurt’a yer vererek devam ediyoruz.

2014’de muhtarlığa seçildiğinden beri başlıca sorunların üstesinden gelmeye çalıştığını belirten Halavurt, ilk olarak Star Rafinerisi dolayısıyla mahallede her alanın döküm sahası olarak kullanıldığını, yolların bozulduğunu aktardı. Bu konuda tüm mahalleli olarak çok çektiklerini belirten Halavurt, “Taş ocağına karşı değiliz ancak uzun süredir yaptığımız şikayet ve başvurulara rağmen mahallemizdeki bu sorun devam etmektedir.” dedi.

Su ve elektrik şebekelerinin 13 km kadar yenilendiğini, mahalle içinde de dağıtımın yapıldığını belirten Halavurt, internet alt yapısının da mevcut olduğunu belirtti. Mahallede çocukların oynayıp vakit geçirebilecekleri belli alanların var olduğunu vurgulayan Muhtar, özellikle yeni yapılan çocuk parkından mahalle halkının memnuniyet duyduğunu söyledi.

Muhtar Halavurt “Yolumuzdan, dere ıslahından ve içme suyu şebekesinden çok memnunuz ancak Star rafinesine ve yapılan diğer yatırımlara mahalle halkımızdan da istihdam sağlanmasını istiyoruz.” dedi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler