131019098
26 Nisan 2024, Cuma

LEVENT KÖLETELİ İSTİFA ETTİ

18 Kasım 2019, Pazartesi 06:44

     


Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli'nin görevinden istifa ettiği, çalışma hayatını özel sektördeki bir firmada sürdüreceği öğrenildi.

Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli kendi isteğiyle görevinden istifa etti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Selçuk Sert de Köleteli’yi ziyaret ederek bundan sonraki iş hayatında başarılar diledi. Sert, ziyarette yaptığı konuşmada; “Birlikte çalışmaktan keyif aldığım Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli kendi isteğiyle emekli oldu. Kendisini ve ekibini ziyaret ettik. Bundan sonraki iş yaşamında da başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Yeni Liman Başkanı Ahmet Apak

Köleteli'nin, çalışma hayatını Aliağa’da, özel sektördeki bir firmada sürdüreceği, yerine ise İzmir Liman Başkanı Ahmet Apak’ın atandığı öğrenildi. İTÜ Denizcilik Fakültesi 1989 mezunu olan Köleteli, mesleğe DB Deniz Nakliyat’ta vardiya mühendisi olarak başladı. Ardından kamu sektörüne geçen Köleteli, sırasıyla Bodrum, İzmir ve İzmit liman başkanlıkları görevini üstlendi. 2010-2015 yılları arasında Aliağa Liman Başkanlığı görevinde bulunan, ardından İzmir Liman Başkanlığı uzman kadrosunda görev yapan Köleteli, 2017 yılında yeniden Aliağa Liman Başkanlığı görevine getirilmişti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler