131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ATATÜRK ORTAOKULU AB’YE GİRDİ

19 Mart 2019, Salı 06:47

     


Aliağa Atatürk Ortaokul, yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Avrupa Birliği tarafından en seçkin kurumlara verilen eTwinning okulu unvanıyla ödüllendirildi.

Atatürk Ortaokulu, yapmış olduğu değerli çalışmaları neticesinde Avrupa Birliği tarafından en seçkin kurumlara verilen eTwinning okulu ünvanı ile ödüllendirildi. Uzun yıllar süren emek ve çalışmaların sonucunda Atatürk Ortaokulu Avrupa'daki en seçkin 1004 okulun arasına girdi.

eTwinning Okulları, kendi bölgelerinde lider olarak tanınmakta ve aşağıda yer alan konulardaki uzmanlıklarını başkalarına aktarmaktadırlar: Dijital uygulamalar ile eğitimi zenginleştirir. e-Güvenlik uygulamaları ile öğrencileri korur. Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar ile öğrencilerin akademik başarısını geliştirir. Personelinin sürekli mesleki gelişimini destekler. Personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarını uygular. eTwinning okulu olmak; okulların vatandaşlık, kültürel farkındalık ve dijital yetkinliğin desteklenmesi konusunda uyguladığı yenilikçi çalışmaların tanınmasını sağlar. Ayrıca, okulların; kendi okulları, yerel toplulukları ve ülkeleri içinde ve ötesinde bir işbirliği kültürü geliştirmek için yaptıkları çalışmaları da kabul eder.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler