131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

VOLKAN GÜNDÜZ’E ÖZEL ÖDÜL

19 Ağustos 2015, Çarşamba 11:14

     


Bergama Belediyesi tarafından, Bergamalı gazeteci – yazar merhum Şakir Süter anısına bu yıl dördüncüsü düzenlenen Şakir Süter Gazetecilik Yarışması’nın sonuçları açıklandı. 34 eserin değerlendirildiği yarışmada Gazetemiz muhabiri Volkan Gündüz “Otogarı Olmayan Sanayi Şehri” haberiyle Bergama Belediyesi Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Jüri başkanlığını gazeteci – yazar Vecdi Altay’ın yaptığı toplantıda jüri üyeleri gazeteci Hürol Dağdelen, gazeteci Suavi Yardımoğlu, karikatürist Sadık Pala ve Bergama Belediyesi Basın Danışmanı Ömür Atak’ın değerlendirmeleri sonucu ödül almaya hak kazanan çalışmalar belirlendi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da üç esere özel ödülün verildiği yarışmada Aliağa gibi bir sanayi kentinde otogarın olmayışının konu edildiği, gazetemizde yayınlanan haberiyle, Bergama Belediyesi Özel Ödülü’nü aldı. Yarışmada, Büyük Jüri’nin değerlendirmeleri sonucu; Haber kategorisinde Habertürk Egeli Gazetesi’nden Ali Arda Perk “Hurda Araç İsyanı” haberiyle, Araştırma – İnceleme kategorisinde Habertürk Egeli Gazetesi’nden Mehmet İnmez “Deprem Sonrası Toplanma Yerleri” haberiyle, -Röportaj kategorisinde Bakırçay Gazetesi’nden Rıdvan Karapehlivan “Topçu Kışlası’na Müze Yapılacak” haberiyle, Fotoğraf kategorisinde Egeli Sabah Gazetesi’nden Ceyhan Torlak “Mahalle Pazarı Değil Fuar” haberiyle, Karikatür kategorisinde Yeni Asır Gazetesi’nden Tufan Selçuk “Körfezin Ajan Balıkları” çalışmasıyla ödüle layık görüldü.

4. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması Ödül Töreni, merhum Süter’in vefat yıldönümü olan 27 Ağustos günü Bergama’da yapılacak. (EMEL OTURAK)







 
Son Eklenen Haberler