131019098
19 Nisan 2024, Cuma

KAYIP KIZLAR ŞAKRAN’DA BULUNDU

19 Ekim 2016, Çarşamba 06:34

     


Manisa'da evden kaçan 11 ve 13 yaşındaki iki kız, ailelerinin polise başvurması üzerine harekete geçen Manisa Emniyeti Çocuk Şube ve Asayiş Şube ekipleri tarafından Aliağa’nın Yeni Şakran Mahallesi’nde bulundu.

Manisa’nın Yunusemre İlçesinde Perşembe sabahı okula gideceklerini söyleyerek evden ayrılan N.S.Y. (13) ve B.M. (11), akşam eve dönmeyince aileleri polise haber verdi. Polis ekiplerinin gece boyunca Manisa’da yaptıkları arama çalışmaları sonuç vermedi. Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'in emri ile küçük kızların bulunması için özel ekip kuruldu. Çocuk Şube Amirliği ve Asayiş Şube Amirliği’ne bağlı polislerden oluşan özel ekip tarafından küçük kızların gidebilecekleri yerler titizlikle araştırıldı. Kızların sosyal paylaşım sitelerindeki hesapları incelenirken, İzmir’de yaşayan bir şahısla sürekli olarak konuştuklarını tespit edildi. Konuşmalar incelenerek yerleri tespit edilen kızlar için kurtarma operasyonu düzenledi.

EMEKLİ ÖĞRETMENİN EVİNDE BULUNDULAR

Küçük kızların İzmir’in Aliağa İlçesi Yeni Şakran Mahallesindeki bir evde olduklarını tespit eden özel ekip Yeni Şakran’a gelerek kızların bulunduğu adrese baskın düzenledi. Düzenlenen baskında küçük kızlar N.S.Y. ve B.M. ekipler tarafından alınarak Manisa’daki ailelerine teslim edildi. Küçük kızları evinde tutan 60 yaşındaki emekli öğretmen A.Ü ise polis ekiplerince gözaltına alınarak Şakran’da bulunan Jandarma ekiplerine işlem yapılması için teslim edildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler