131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

DERSE: "HALK OYUNLARINDA EKSİĞİMİZ VAR"

20 Ocak 2017, Cuma 06:35

     


Tüpraş Halk Eğitim Merkezi 2016'yı değerlendirdi. Erşan Park'ta yapılan kahvaltılı toplantıda Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, kurum öğretmenleri ve usta öğreticilerle buluştu.

TÜPRAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ YILLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Tüpraş Halk Eğitim Merkezi, öğretmenleri ve usta öğreticileriyle birlikte 2016 yılını değerlendirmek için Erşan Park'ta kahvaltılı toplantı düzenledi. Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ve Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bayır kahvaltılı toplantıda, kurum öğretmenleri ve usta öğreticilerle bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra toplantı Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde devam etti. Toplantıda, çalışma yerleri, çalışma sistemleri, halk eğitimin işleyişi, faaliyetler ve yıl sonu sergileri üzerine sohbet edildi.

HALK OYUNLARINDA EKSİĞİMİZ VAR

Kahvaltıda konuşma yapan Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'ne yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı kurum öğretmenlerine ve usta öğreticilere tebrik etti.Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Derse, "Sadece bir eksik görüyorum. Halk oyunları alanında zayıf kalıyoruz. Yıl sonunda güzel bir gösteri istiyorum. Çok iyi bir ekiple hazırlanın." dedi.

GÖREVİMİZ SADECE ÖĞRETMENLİK DEĞİL

Ülkede yaşanan meselelere de değinen Derse, öğretmenlerin bundan sonra görevlerinin sadece ders vermek olmadığını belirtti. Ülkenin küresel güçlerin tamamı saldırısı halinde olduğunu vurgulayan Derse şunlara dikkat çekti: "Sizler birer eğitimcisiniz. Kitlelere ulaşıyorsunuz. Vatandaşa ulaşıyorsunuz. Öğrencilere ulaşıyorsunuz. Bu ulaştığımız kitlelere ülkemizin ne kadar değerli olduğunu, birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacımız olduğunu, bu vatanın, bu bayrağın ve bu milletin ne kadar kıymetli olduğunu anlatmakla mükellefiz hepimiz."

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler