131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞALILARIN İNTERNET ÇİLESİ

20 Ocak 2018, Cumartesi 07:01

     


Aliağa Ekspres’in Çarşamba günü yayınlanan sayısında yer alan, Yenişakran Mahallesi’ndeki internet sıkıntısını dile getirdiğimiz haberin ardından gazetemize ulaşan okuyucular, Aliağa’nın bir çok mahallesinde durumun aynı olduğunu dile getirdi.

Aliağa Ekspres’te Çarşamba günü ‘Sanayi Şehrinin İnternetsiz Mahallesi’ başlığıyla yayınladığımız haberde, Yenişakran’daki altyapı eksiklikleri ile birlikte internet bağlantısı sorununu dile getirmiştik. Haberin yayınlanmasının ardından gerek sosyal medyadan yorum ve mesajlarla, gerek telefonla gazetemize ulaşan okuyucular, Aliağa’nın bir çok mahallesinde durumun YeniŞakran’dan farksız olduğunu dile getirdi. Vatandaşlar, yaşadıkları internet bağlantı sorununun yanı sıra, diğer altyapı eksikliklerinden de dert yandı.

Vatandaşlardan bir kısmının haberimizin altına yazdığı yorumlar şöyle;

Ahmet T; “O kadar uzağa gitmeye gerek yok. Karaköy Mahallesi’nde de yok bu saydıklarınız.”

Servet P; “Aliağa TOKİ’lerde 15 günden bu yana bazı aboneler mağdur. Telekom duyarsız.”

Gülay K; “Yalı Mahallesi’nde de internet yok ve Telekom yetkilileri duyarsız.”

Arzu D.; “Kültür Mahallesi de aynı durumda. Kaç sefer dilekçe verdik, şikayet ettik ama Telekom’un umurunda değil.”

Celal D; “TOKİ’yi şehir içine yapan tek ilçe Aliağa’dır herhalde. Plansız, projesiz, hastanesi de cabası. Her gelen maalesef 4 yıllık düşündüğü için, kent trafiği, imar planı çökmüş durumda. Hala diyorlar ki 4 bin yeni konut yapılacak, kiralar düşecek. Hadi düşürün de görelim. Aliağa’nın Hastanesi yok. Menemen ve İzmir’in diğer ilçelerinde tedavi görüyoruz.

Figen Ç; “Aliağa’da hastane yetersiz. Herkes Menemen ve İzmir’e gidiyor.”

Eylem T.Ö. “Birtek şakranda değil Aliağa Kültür Mah. 224 Sok. internet yok maalesef her yerden dilekçemiz mevcut ama yıl 2018 daha apt. internet yok”

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler