131019098
19 Mart 2024, Salı

DİKİLİ’DE SEVGİ BULUŞMASI

20 Mart 2018, Salı 06:20

     


Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, belediyenin temizlik işçileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan şantiyesinde çalışma arkadaşları ile öğle yemeğinde buluşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 4 yıllık görev sürecinde ortaya koydukları değişim ve gelişim hamlelerinin gerçek kahramanlarının belediyenin emekçi personeli olduğunu belirterek, çalışma arkadaşları ile ortaya koydukları bu hizmet seferberliğinin kesintisiz süreceğini söyledi.

Başkan Tosun İşçilere Cefakâr Çalışmaları İçin Teşekkür Etti

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun beraberinde Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol, Meclis Üyesi Evren Evrenosoğlu ve Temizlik İşleri Müdürü Hasan Hüseyin Elma ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde düzenlenen öğle yemeğinde belediyenin temizlik hizmetlerini icra eden görevli personelle buluştu. İşçilerle nohut, pilav, salata ve ayran menüsünden oluşan tabldot yemek yiyerek sohbet eden Başkan Tosun, zor şartlara rağmen içtenlikle yürüttükleri cefakâr çalışmaları için çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

“Tüm Çalışma Arkadaşlarımla Gurur Duyuyorum”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Dikili halkının huzur ve mutluluğu için büyük bir özveri gösterdiklerini, fiziki yatırımlarla birlikte rutin belediyecilik hizmetlerinde de kesintisiz fark yaratan belediyecilik anlayışını kendilerine ilke edindiklerini vurgulayan Başkan Tosun, Dikili’nin artık 4 yıl önceki Dikili olmadığını, çok geliştiğini ifade etti. Tosun konuşmasının devamında,“Dikili’de sevgi kazanacak sözümüzün ışığında önce kendi içimizde, çalışma arkadaşlarımızla kenetlendik. Sonra da bu kenetlenmeden aldığımız güçle Dikili’mizin her mahallesinde büyük bir değişimin startını verdik. Bu değişimin en büyük ve en önemli kahramanları sahada yaz-kış, soğuk sıcak demeden özveriyle çalışan sizlersiniz. Sizlerden aldığımız pozitif güçle ve ilk günkü heyecanımızla projeler üretmeye devam ediyoruz. Biz, kentimizin geleceğini, yarınlarını ve çevremizin korunmasını çok önemsiyoruz. Hemşerilerimizin daha temiz ve sağlıklı bir kentte yaşamaları da olmazsa olmazımızdır. Sizler öyle yürekli insanlarsınız ki, yazın 10 kat artan nüfusumuza rağmen aynı inanç ve aynı kararlılıkla çalışıyorsunuz. Size ne kadar çok teşekkür etsek azdır. İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşımsınız” görüşlerini dile getirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan belediye personelleri de, organize ettikleri buluşmasının oldukça yararlı geçtiğini belirterek, kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve yalnız bırakmayan Başkan Tosun’a teşekkürlerini ilettiler.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler