131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞA'DA ŞÜKÜR KURBANI KESİLDİ

20 Temmuz 2016, Çarşamba 06:37

     


Darbe girişimine karşı başlatılan Aliağa Demokrasi Meydanı'ndaki bekleyiş, girişimin dördüncü gününde yine sabahın ilk ışıklarında kadar devam etti.

Akşam saatlerinde belediye hoparlöründen AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından yapılan çağrı üzerine çok sayıda vatandaş, saat 20.00 sularında Demokrasi Meydanı'nda bir araya geldi. Meydanda kurulan led ekrandan haber bültenlerini izleyen vatandaşlar, ellerindeki bayrakları sallayarak, çalınan marşlara eşlik etti. Darbeye karşı tepkilerin gösterildiği meydanda, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut'un da alana gelmesinin ardından, darbe girişiminin engellenmesi ve şehitler nedeniyle kurban kesildi.

KARDEŞ ŞEHİRDEN DESTEK GELDİ

Aliağa Demokrasi Meydanı'nda devam eden protesto gösterilerine Aliağa Belediyesi'nin kardeş şehri Bosna Hersek'ten gelen Kakanj Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet de katılım gösterdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa Belediyesi meclis üyeleri ile alana gelen Kardeş Şehir Kakanj'ın Belediye Başkanı Nermin Mandra, "Türkiye'yi böyle belalardan Allah her zaman korusun" dedi. Kalabalığı MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar ve Kakanj Belediye Başkanı Nermin Mandra ile birlikte selamlayan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ise kardeş şehir Kakanj'a Aliağa halkının mücadelesine verdiği destek için teşekkür etti. Sabahın ilk saatlerine kadar meydandaki bekleyişi sürdüren vatandaşlar ve gecenin sürpriz misafirleri okunan Kur'an-ı Tilavetini birlikte dinledi. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler