131019098
19 Nisan 2024, Cuma

‘DOĞRU CEVAP’IN HEDEFİ BAŞARILI NESİLLER

20 Temmuz 2017, Perşembe 07:01

     


Aliağa ‘Doğru Cevap Eğitim Kurumları’ ilçedeki öğrencilerin üniversiteye hazırlanırken oluşan ihtiyaç ve gereksiniminden yola çıkarak kaliteli ve inovatif bir eğitim sistemiyle daha başarılı nesiller yetiştirmeye hedefliyor.

“Doğru Cevap Eğitim Kurumları Özel Öğretim Kursu”, Türkiye’de 200’e yakın şubesi ile Temel Lise ve Kolej olarak üç ayrı koldan eğitim öğretim hizmetlerini sürdürüyor. “Aliağa Doğru Cevap Eğitim Kurumları” da Türkiye çapında markalaşan ve gelişen teknolojinin ışığında yenilikleri barındıran bir eğitim kurumunu tüm Aliağalılara kazandırmanın onuru ve gururunu yaşıyor.

ÖĞRENCİLERİN TAKİPLERİNE VE İHTİYAÇLARINA ÖZEN GÖSTERİLİYOR

Aliağa Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu, ilçedeki öğrencilerin üniversiteye hazırlanırken oluşan ihtiyaç ve gereksiniminden yola çıkarak kaliteli ve inovatif bir eğitim sistemiyle daha başarılı nesiller yetiştirme çabasında. Öğrencilerinin gelişimini önemseyen kurum, bu yüzden başarılı, yaptığı işten zevk alan, motivasyonu üst düzeyde öğrencilerin takiplerine ve ihtiyaçlarına özenle eğiliyor. Aliağa Doğru Cevap Eğitim Kurumları, öğrencinin zihinsel gelişimini ve ihtiyacı olan kazanımları kendisi için özel olarak düzenlenmiş plan dahilinde kazandırıyor.

SADECE KURS DEĞİL, BİLİM ÖĞRETEN BİR KURUM

Ezberden ziyade anlamaya, bilgiler arası ilişkiler kurmaya, öğrencinin ruh hali ve başarısı arasındaki ince çizginin takibinin yapılmasına odaklı olan “Doğru Cevap”, iyi bir geleceğin kapılarını açmak için bilginin anahtarını gençlere teslim ediyor.

GELECEĞE "DOĞRU" BAKIŞ

Kurum, alanında uzman, tecrübeli ve dinamik eğitim kadrosu ile hedefine ilerleyen yolda öğrencilere destek olmak için her an hazır. Doğru Cevap, ‘Mentörlük Sistemi’ ile stresle başa çıkma, sınav kaygısı, konsantrasyon eksikliği, gelecek hedeflerine ulaşma için yapılması gerekenler konusunda öğrencilerle yan yana, hayatın en önemli anlarından birine ilerliyor. Sınav sonrasında, tercih aşamasında tecrübeli rehber öğretmenleri ile öğrencilerin en doğru tercihi yapmaları için çalışıyor.

TEKNOLOJİK VE YENİLİKÇİ

Doğru Cevap Dijital Eğitim Sistemi ile öğrenciler tek tek tanınıyor, onların neyi ne kadar öğrendiği takip edilirken, hedef odaklı çalışmaya yönlendiriliyor. Bütün öğrenciler kayıt altında ve etkili rehberlik denetiminde sınava hazırlanıyor.

‘GELECEĞE BİR ADIM ÖNDE BAŞLAYIN’

Aliağa Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu’nun, Aliağa’daki öğrenciler ve ailelerine çağrısı ise şöyle, “Karşılıklı güvene dayalı iletişimimiz, bizi güzel yarınlara taşıyacak. Başarıya ulaşan, ulaşmak için çaba gösteren tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve deneyimli kadromuz ile yan yana büyük bir aile olacağız. Bütün umudumuz yeni nesilde. Siz de Türkiye'nin en dinamik öğretim kurumu Doğru Cevap ailesine katılın, erken kayıt döneminde fırsatlardan yararlanın ve geleceğe bir adım önde başlayın! Doğru cevap, iyi gelecek için iletişim numaramız 0232 616 96 99.”

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler