131019098
19 Mart 2024, Salı

ESKİ GARAJ KAVŞAĞINA BATTI ÇIKTI YAPILACAK

20 Kasım 2015, Cuma 06:38

     


Belediye Başkanı Serkan Acar, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Çanakkale karayolu üzerindeki, eski garaj mevki olarak bilinen kavşağa çok yakın zaman içerisinde “battı çıktı” yapılacağını duyurdu.

Başkan Acar, yaptığı açıklamada, "Biz Bir Ekibiz, Ekibimiz Milletimiz" sloganıyla göreve başlayalı 20. Ayı geride bıraktıklarını vurguladı. Açıklamasının başında kendisine destek olanlara teşekkürlerini ileten Acar, “İstedim ki sizlerle biraz dertleşeyim ve bir iki tanede müjde vereyim. Öncelikle 20 aydır siyaset üstü bir belediyecilik yapmaya çalıştığım beni ve ekibimi, her türlü dedikodudan, iftiradan, Bizans oyunundan, kısır siyaset yaklaşımlarından manevi olarak koruduğunuz için sizlere, seçim öncesi söylediğim ‘8 saat geçmiş biriken sorunların çözümü,8 saat Aliağa’nın değişimi için 16 saat çalışacağım’ sözüme istinaden mesai gözetmeksizin her türlü zorluğa ve imkansızlığa rağmen benimle beraber 16 saat çalışan belediye çalışanlarıma ve ekibime, Aliağa’nın değişimi yolunda partizanlık yapmadan yıllardır beklediğimiz projelerin yapılmasına katkı sağlayan, ilk günden itibaren şahsıma verdikleri manevi destek için dava arkadaşlarıma, Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticilerine ve Cumhuriyet Halk Partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun şahsına, öncelikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

“PROJELERİMİZİN HEPSİ GÖREV SÜREMİN İÇERİSİNDE BİTECEK”

Görevde 2. yılını tamamlayacağı 30 Mart 2016 tarihinde, tüm detayları ile 24 aylık çalışmalarının hem görsel hem de teknik verilerini kapsayan çalışma raporunu sunacağını ifade eden Belediye Başkanı Serkan Acar, “Neler yaptık, nelerin alt yapısını oluşturduk, ne kadar borç ödedik, neler yapamadık, niye bazı insanları üzdük, niye millet ile hizmet ve siyaset yapmaya çalıştık, hepsini en ince ayrıntısı ile evlerinize kadar göndererek raporumu vereceğim. Şundan emin olunuz ki, seçim öncesi en ufak ayrıntısına kadar çalıştığımız projelerimizin hepsi görev süremin içerisinde bitecek, hatta Allah yardım eder ve destekleriniz bu şekilde devam ederse fazlasını da Aliağa'mız için yapmış olacağız. Neyse bunları zaten göreceğiz ve yaşayacağız. Eminim ki ben nasıl sizi anlıyorsam sizlerde benim içerisinde bulunduğum durumu anlıyorsunuz. Seçim öncesinde dediğim gibi ‘Ben Bu Milletin Projesiyim’ yani sizlerin” ifadelerini kullandı.

“KARAYOLLARI İLE PROTOKOLÜMÜZÜ YAPTIK”

Aylardır uğraştıkları Kavşaklar Projesinin de protokolünü imzaladıklarını söyleyen Acar, açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı, “ Karayolları Genel Müdürlüğümüz ile protokolümüzü Allah'a şükür yaptık. Çanakkale yolu üzerindeki, eski garaj mevki olarak bilinen kavşağımıza çok yakın zaman içerisinde battı çıktı yapımı için başlayacağız. Ayrıca İzmir istikametinden gelişte şehir merkezine dönüş olarak, Tüpraş kavşağımıza bir adet üst köprü yaparak ışıklarda beklemeden trafiğimizi direkt vereceğimiz ikinci bir çalışmamızda aynı zamanda başlayacak. Evet şimdi hep beraber sloganımızı söyleyerek besmelemizi çekelim ve işimize başlayalım. Az laf, çok iş, selam ve dua ile.“

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler