131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ÖDÜLLÜ ŞEFTEN KAYMAKAM YILMAZ’A ZİYARET

21 Şubat 2017, Salı 06:53

     


Türk ve Dünya aşçılarının katıldığı 15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nden birincilikle dönen Aliağalı şef Volkan Ataç, Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu), WACS (Dünya Şefler Birliği) işbirliğiyle 2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında 15.’si düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde birinci olarak yarışmadan altın madalyayla dönen Aliağalı şef Volkan Ataç, Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Bugüne kadar katıldığı yarışmalar ve aldığı ödüller hakkında Kaymakam Yılmaz’a bilgiler veren Ataç, bu süreçte kendisine destek olan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti. 22 Şubat’ta Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde düzenlenecek olan ‘Ulusal Ege Şefler Şampiyonası’nda da Aliağa’nın adını duyuracağını söyleyen Ataç, daha önce katıldığı yarışmalarda aldığı madalya ve sertifikaları Kaymakam Yılmaz’a gösterdi.

Ödüllü şef Volkan Ataç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz da, Aliağa gibi sanayi kentinin adını farklı bir alanda duyurduğu için Ataç’a teşekkür etti. Aliağa’nın adını duyuran genç yeteneklere desteklerinin her zaman süreceğini belirten Kaymakam Yılmaz, Ataç’a Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde düzenlenecek olan ‘Ulusal Ege Şefler Şampiyonası’nda başarılar diledi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler