131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞA’DA 19 MAYIS COŞKUSU

21 Mayıs 2018, Pazartesi 07:02

     


19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Aliağa’da düzenlenen törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından program Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonundaki gösteriler ile devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törene Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na bırakılması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu. Resmi törenin ardından Atatürk Anıtı’na karanfil bırakılırken, toplu fotoğraf çekimi esnasında Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Temsilcisi Erol Ertürk günün anlam ve önemini içeren konuşmasının ardından vatandaşların bayramını kutladı.

Heydar Aliyev’de kutlama programı

Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu’nda düzenlenen kutlama ve Aliağa protokolünün de yer aldığı kutlama programı Okul Müdürü Mehmet Sıtkı Arı ve Aliağa Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Serkan Ataman’ın günün anlam ve önemine binaen yaptıkları konuşmalar ile başladı. Konuşmaların ardından gençlerin hazırladığı oratoryom ve slayt gösterimi ile devam eden törende Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi Folklor ekibinin halk oyunları ve ritmik jimnastik gösterileri sergilendi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler