131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

CHP ŞEHİT AİLELERİNİ AĞIRLADI

21 Haziran 2016, Salı 07:17

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, Mado Cafe'de düzenlenen iftar yemeğinde şehit yakınları ile bir araya geldi.

Aliağalı şehitler Murat Coşkun, Bülent Kula ve Bülent Yanpala'nın yakınlarının ağırlandığı yemeğe Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ın yanı sıra CHP'li meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri katılım gösterdi. İftar öncesi konukları karşılayan CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, yemek sırasında da şehit yakınlarıyla sohbet etti. Durmaz iftar sonrası yaptığı konuşmasında, siyasi söylemlerden uzak durmak istediğini belirtirken, "Kutsal anlamı yüksek olan şu günlerde siyasi bir açıklama yapmak istemiyorum. Evlatlarını bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için askere, vatan savunmasına gönderen ve ne yazık ki onların acı haberlerini alan ailelerle bir araya gelerek onlara kardeşlik ve akrabalık duygularımızı ifade etmek istedik" dedi.

"TÜRKİYE TERÖRDEN ÇOK ÇEKTİ"

Birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında Durmaz, "Türkiye terörden çok çekti. Bu mesele bir kalemde çözülecek bir mesele de değil. Çözüm için uzunca bir süredir çeşitli yol ve yöntemler denendi. Irak ve Suriye'de devam eden iç savaşların bir neticesi olarak IŞİD terörü de ülkemizin başına bela olmuş vaziyette. Hükümet ne yazık ki terörü önleme konusunu iyi yönetemiyor. Gelinen nokta itibariyle de Türkiye dün yapılan yanlışların acısını bugün çekiyor. Ancak şartlar ne olursa olsun bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için sonuna kadar bütün imkanlarla mücadele edilmeli. Biz de muhalefet olarak ülkenin birliği bütünlüğü konusunda her zaman üzerimize düşeni yapmaya da hazırız. Hepimiz vatanın birliğini ve bütünlüğünü istiyoruz" diye konuştu.

Durmaz, davetleri üzerine iftar yemeğine katılan şehit ailelerine teşekkür ederken, "Ümid ediyoruz ki bugün burada ağırladığımız şehit ailelerine yenileri eklenmesin. Saldırgan dış mihraklar, başka gençlerimizin hayatlarını yitirmelerine neden olmasın. Gençlerimiz şehit olmasın, askere nasıl gittilerse öyle sağ salim ailelerine geri dönsünler ve hepsi aydınlık bir Türkiye'de yaşasınlar" diyerek sözlerini tamamladı. Durmaz, yemeğe katılanlara Atatürk portresi baskılı Türk Bayrağı hediye etti. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler