131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

‘İYİ DERSLER’DEN ÇOK İYİ DERECELER

21 Temmuz 2017, Cuma 07:06

     


2014 yılında Afife Yiğitler, Yiğit Yiğitler ve Devrim Hacan’ın bir araya gelerek kurdukları Aliağa’nın eğitimde marka isimlerinden biri olan İyi Dersler Eğitim Kurumları, ortaokul ve lise grupları ile mezun öğrencilere hizmet vermeye devam ediyor.

Aliağa İyi Dersler Özel Eğitim Kursu ve Aliağa İyi Dersler Kişisel Gelişim Kursu adı altında iki şubesi bulunan kurum 14 sınıf, 21 öğretmen, 3 personel ve 500 öğrenci kapasitesi ile yeni eğitim-öğretim yılında Aliağalı öğrenci ve velileri karşılamayı bekliyor. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında YGS’de %98,6, LYS’de %97,1 başarı ortalaması ile üniversite yolunda açık ara önde olan Aliağa İyi Dersler eğitim kurumları, TEOG’da da öğrencilerinin başarısını katladı. Bu sene girilen TEOG sınavında 120 soruda 120 net yapan bir öğrencisinin de bulunduğu kurumun ayrıca 119 net yapan 4, 118 net yapan 2, 117 net yapan 5 öğrencisi bulunuyor.

TEOG ve LYS birincilerine ödülleri verildi

Geçtiğimiz günlerde LYS ve TEOG’ da Türkiye ve Aliağa içerisinde derece yapan öğrenicilerinin katıldığı bir ödül töreni düzenleyen İyi Dersler Eğitim Kurumları, TEOG’da 120 soruda 120 net yaparak tulum çıkaran Mehmet Baştürk ve 2016-2017 LYS de Sayısal 2888.si, Aliağa birincisi Kadir Faruk Önal adlı öğrencilerine hediyelerini vererek kutladı. Ailelerin de katıldığı ödül töreninde TEOG birincisi olan Mehmet Baştürk’e ödülünü Sosyal Bilgiler öğretmeni Deniz Çelik, Kadir Faruk Önal’ın ödülünü ise Kurum Müdürü (fizik öğretmeni)Devrim Hacan takdim etti.

‘2017-2018 eğitim yılında yeni başarılar bekliyoruz’

Ödül töreninde bir konuşma yapan Kimya Öğretmeni Süleyman Acun: “Lise ve ortaokul kurslarında birinci olarak başarı gösteren öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı ödüllerimiz verdik. Öğrencilerimizi, bütün bir yıl emeği geçen öğretmenlerimizi ve aileleri kutluyoruz. Umarım TEOG birincimiz iyi bir lise eğitiminden sonra üniversite tercihinde de aynı oranda başarılı olacaktır. LYS’de Aliağa birincisi olan öğrencimiz de ODTÜ Makine Mühendisliği’ni tercih edecek. Şimdiden önü açık olan öğrencimizin iyi bir eğitim alacağından eminim. Ailesine de böyle başarılı bir çocuk yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

2017-2018 eğitim-öğretim yılına da güçlü öğretmen kadrosu ve ders programları ile hazır olduklarını belirten Kurum Müdürü Devrim Hacan, öğrencilerinin yeni dönemde de en iyi derecelere imza atacaklarına emin olduklarını ifade etti. İlerleyen beş yıl içerisinde Aliağa’da ‘İyi Dersler’ adı altında özel okul açma hedeflerinin olduğunu söyleyen Hacan “Şu anki başarılarımızı katlayacağız, Aliağalı öğrenci ve ailelere eğitim alanında kaliteli bir hizmet sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler