131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

TED ALİAĞA KOLEJİ İNGİLTERE’DE

21 Temmuz 2017, Cuma 07:10

     


TED Aliağa Koleji öğrencileri, yaz okulu programı kapsamında İngiltere'nin güneyinde bulunan Bournemouth Southbourne'da eğitim veren Southbourne School of English'de.

TED Aliağa Koleji’nin İngiltere yaz okulu programı, 9 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında planlandığı şekilde İngiltere'nin güneyinde bulunan Bournemouth Southbourne'da eğitim veren Southbourne School of English'de sürüyor. Yaz okulu kapsamındaki İngilizce programı haftada 15 saat gelişmiş öğrenim teknolojileriyle donatılmış dersliklerde yapılıyor. Hafta içi yarım gün ders yarım gün de okulun belirlediği rehber öğretmenler eşliğinde sosyal ve sportif aktiviteler yapılırken hafta sonları ise tarihi ve turistik yerler ile yakın çevre gezileri düzenleniyor.

TED Aliağa Koleji öğrencileri, İngiliz ailelerin yanında konaklayarak en üst düzeyde kültürel alışveriş deneyimi yaşıyor. Ayrıca İngiltere'nin beyaz bayraklı güney sahillerinde festival dönemini de yakalayacak olan öğrenciler İngilizce'yi yaşayarak öğrenme fırsatı buluyor. Öğrencilerin, evlerinden ve ülkelerinden uzakta başka bir kültürü deneyimleyerek geçirecekleri bir ay boyunca yalnızca dil becerilerini geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda problem çözme, sorumluluk alma gibi hayat becerilerini de pekiştirmesi amaçlanıyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler