131019098
29 Mart 2024, Cuma

EĞİTİM SEN’DEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

22 Ocak 2018, Pazartesi 06:20

     


Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliği’nin düzenlediği “Dostluk ve Dayanışma Yemeği”ne, sendika üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Gecede, birlik beraberlik mesajları verildi.

KESK’e bağlı Eğitim-Sen’in Aliağa İlçe Temsilciliği tarafından “Dostluk ve Dayanışma Yemeği” düzenlendi. Çamlık Restoran’da gerçekleştirilen yemeğe, Eğitim Sen İzmir 2 No.lu Şube Başkanı Hasan Ali Kılıç, Eğitim-Sen Aliağa İlçe Temsilcisi Alp Kuyumcu, sendika üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve siyasiler yoğun ilgi gösterdi.

Gece, Eğitim-Sen Aliağa İlçe Temsilcisi Alp Kuyumcu’nun konuşmasıyla başladı. Kuyumcu, OHAL sürecinde yaşanan sıkıntılara değindi. KHK’lar ile birçok arkadaşının haksız yere işten çıkarıldığını ve hükümet tarafından anti demokratik uygulamaların her geçen gün arttırıldığını vurgulayan Kuyumcu, böyle bir süreçte dayanışma yemeği düzenleyerek sendika üyeleri ve dostları ile bir araya geldiklerini belirtti.

Kuyumcu’nun ardından söz alan Eğitim Sen İzmir 2 No.lu Şube Başkanı Hasan Ali Kılıç ise emekçilerin ancak örgütlenerek ekonomik, demokratik ve sosyal haklar elde edebileceklerini, haklarını bu şekilde savunabileceklerini, bu anlamda örgütlenmenin adresinin de Eğitim-Sen olduğunu vurguladı. Yapılan konuşmaların ardından sendika üyeleri, türküler eşliğinde halaylar çekip hoşça vakit geçirdi. Gecenin sonunda yapılan çekilişle katılımcılara sürpriz hediyeler de verildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler