131019098
29 Mart 2024, Cuma

CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLAR BAYRAMINI DOYASIYA YAŞADI

22 Nisan 2017, Cumartesi 06:11

     


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıldönümü dolayısıyla, 17.04.2017 tarihinde İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Kapalı Spor Salonunda kutlama programı düzenlendi. Kurumun dört bir yanı bayraklar ve kırmızı beyaz balonlarla süslenerek bayram havası kurum girişinden itibaren yaşanmaya başladı.

Tüm kurum personelinin özverili çalışması ve koordinasyonu ile gerçekleşen programda, hükümlü ve tutuklu çocuklar yaptıkları birbirinden güzel, anlamlı ve heyecanlı etkinliklerle milli bayram coşkusunu yaşadılar. Hükümlü ve tutuklu çocukların 23 Nisan konulu şiirler ve özlü sözler okuduğu, halk oyunları ve mini konser performansı sergilediği gösteride heyecanları gözlerinden okundu.

Kurum çocuklarının hazırladığı Türk Halk Oyunları (İzmir Yöresi) zeybek gösterisi profesyonel ekipleri aratmadığı gibi, izleyenler tarafından çok beğeni aldı. Halk oyunları gösterisinden sonra sahne alan Komedi Dans Üçlüsü bütün salonu kahkahalara boğdu. Enerjileriyle salonu coşturan Komedi Dans Üçlüsünün performansları çok keyifli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Programda konuşan Kurum Müdürü Vural TEMÜR, “Sevgili gençler, Atatürk ‘Bugünün küçükleri yarının büyükleridir’ diyerek sizlere vermemiz gereken önemi en iyi şekilde ifade etmiştir. Bu bağlamda Kurumumuzda yaptığımız çalışmalarla Ulu Önder Atatürk’ün geleceğimizi emanet ettiği siz sevgili gençlere düşünen, araştıran, üreten, ahlaki ve insani değerlere sahip kişiler olarak yetişip, özgürlüğünüze kavuşmanız ve ülkemize, ailenize ve kendinize faydalı bireyler olarak yetişmenize katkı sağlamak için var gücümüzle, heyecanla, çaba ve gayret gösteriyoruz. Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hâkim olduğu bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle ulusal egemenlik ve çocuk bayramınızı kutlar, saygılar sunarım.” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler