131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ÇAPA KOLEJİ'NDEN BİLİM SERGİSİ

22 Mayıs 2015, Cuma 09:14

     


Çapa Koleji Menemen Şubesi Bilim temalı kültür haftası kapsamında öğrencilerin geliştirdiği projeleri ve ortaya çıkarılan çalışmaları sergiledi.

Menemen Egekent-2'de yer alan Çapa Koleji 'Bilim Temalı Kültür Şenliği' çerçevesinde program saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden programda Okul Müdürü Abidin Özdemir'in kültür haftası kapsamında konuşma yaptı. Konuşmanın ardından okulun öğrencilerinden oluşan ekip Halk Oyunları gösterisi yaptı. Son olarak aralarında Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirci, Menemen ilçe Sağlık Müdiresi Semra İper'in bulunduğu katılımcılara; 2014-2015 öğretim yılı içerisinde okulun Fen zümresine ait yedi öğretmen ile yetmişin üzerinde öğrencinin; Kimya, Matematik, Biyoloji alanlarında geliştirdikleri projelerin, tanıtımı yapıldı.

Kurulduğu 2013 yılından bu yana proje temelli bir okul olmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını belirten Okul Müdürü Abidin Özdemir, "Üç gün sürecek olan şenliğimizin ilk gününde ilçe protokolünü ağırladık. Ayrıca okulumuzun öğrencilerine, projelerde yer alan öğrencilerimizin farklı alanlarda yapmış oldukları çalışmaları tanıttık. Yarın ve bir sonraki gün ise, ilçede yer alan devlet okullarını ağırlayarak okulumuz öğrencilerinin ortaya çıkardığı projelerin sunumunu onlara da yapacağız" dedi. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler