131019098
19 Nisan 2024, Cuma

BAŞ DANIŞMANDAN AKBULUT’A CEVAP

22 Mayıs 2017, Pazartesi 06:30

     


Belediye Başkanı Serkan Acar’ın gayrı resmi baş danışmanı Ömer İşlek, Yaşar Akbulut’un iddialarına yine hakaret ederek yanıt verdi.

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut’un 2016 yılı Aliağa Belediyesi Denetim Raporu’ndaki 23 Nisan Etkinlikleri harcamalarıyla ilgili yaptığı açıklamaya Belediye Başkanı Serkan Acar’ın gayrı resmi baş danışmanı Ömer İşlek’ten cevap geldi.

Daha önceki mesajlarında hitap ettiği şekilde Ak Parti İlçe Başkanı’na ‘Gargamel’ diyerek seslenen İşlek, sosyal medya üzerinden paylaştığı ve kimsenin Akbulut’u muhatap almamasını istediği mesajında “Sizlerden ricamız bu adamı muhatap almayın artık çünkü belli ki kafa gitmiş artık. Kendisini muhatap alıp biraz daha saçmalıklarına cevap verirsek, Allah muhafaza görevinde kalıp hizmetlerin önünü engellemeye devam edecek hatta arka plandan kurguladığı operasyonların alt yapısını oluşturacaktır. Gerek yok..” dedi.

“Haydi şimdi savcılığa...”

Mesajının devamında doğrudan Yaşar Akbulut’a hitap eden Belediye Başkanı Serkan Acar’ın gayrı resmi baş danışmanı Ömer İşlek “Eyyy GARGAMEL; Elinde bir belge var da açıklamıyorsan, dedikoducular gibi bıdı bıdı yapıp durma git savcılığa müracaat et.

Bırak belgeyi, eğer içinde en ufak bir şüphe var da bununla ilgili savcılıkta bir işlem yapmıyorsan ŞEREFSİZ'in önde gideni ilan ediyorum bende seni... Hatta eğer ONUR denen şey ile ilgili azıcık bir şey hissediyorsan delikanlı gibi konuş, oran buran kıvırmasın... Hadi şimdi Savcılığa...” ifadelerini kullandı.

Liderleri referans gösterdi

Mesajında yer alan bazı kelimeler için mazeret olarak siyasi parti liderlerini referans gösteren İşlek, kullanılan kelime ve cümle yapılarının liderlerin haksızlık karşısında birbirlerine kullandıkları kelime ve cümlelerden seçildiğini söyleyerek bir de video yayınladı.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler