131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

MADO’DA 19 MAYIS’A ÖZEL DONDURMA ŞOV

22 Mayıs 2017, Pazartesi 06:26

     


MADO Aliağa Şubesi’nde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel dondurma gösterisi gerçekleştirildi.

MADO Aliağa Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle farklı bir etkinliğe imza attı. Kafeler Sokağı’nda bulunan MADO Aliağa’da, 19 Mayıs’a özel geleneksel dondurma gösterisi gerçekleştirildi. 17.00 – 20.00 saatleri arasında yapılan etkinlik kapsamında vatandaşlara ücretsiz dondurma ikramı ve sürpriz hediyeler dağıtıldı. Hakiki Maraş Dondurması ile yapılan dondurma şov özellikle çocukların büyük ilgisini çekti. Etkinliğe katılanlara dondurma ikramının yanı sıra Atatürk rozeti ve Türk Bayrağı hediye edildi. MADO Aliağa çalışanları ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel tişörtler giyerek servis yaptı.

Yaptıkları etkinlik hakkında açıklamada bulunan MADO Aliağa’nın işletmecilerinden Çağdaş Özçelik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle farklı bir etkinlik gerçekleştirmeyi düşündüklerini ve bunun sonucunda da geleneksel dondurma gösterisi yapmaya karar verdiklerini belirtti. Yapılan etkinliğin, Aliağalılardan büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Özçelik, böylesine anlamlı bir günde özellikle çocukları sevindirmenin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler