131019098
26 Nisan 2024, Cuma

PETROL-İŞ’E GENEL MERKEZDEN ZİYARET

22 Temmuz 2016, Cuma 06:39

     


Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, beraberindeki sendika Genel Sekreteri Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut ile Aliağa şubesine ziyarette bulundu.

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, sendika Genel Sekreteri Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut, Aliağa Şubesi yöneticileri ve işyeri temsilcileriyle toplantıda buluştu. Sonraki gün ise Aliağa şubesinin örgütlü olduğu Petkim Petrokimya Holding A.Ş. ve Tüpraş işyerlerini ziyaret eden genel merkez yöneticileri, üyelerle bir araya gelerek sendika ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretlerin sona ermesinin ardından Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, beraberindeki sendika Genel Sekreteri Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Star Rafinerisi işyerindeki sendika üyeleriyle Petrol-İş konferans salonunda bir araya geldi.

ACAR'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreter Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut'un ziyaretleri hafta boyunca devam etti. Aliağa Şube Başkan Yardımcısı Mevlüt Çınar ve şube temsilcilerimizden oluşan heyet ile birlikte Belediye Başkanı Serkan Acar'ı ziyaret eden genel merkez yöneticileri, Acar'la makamında bir araya geldi. Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Acar'a sendika adına bir plaket hediye etti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da nezaketleri ve iyi dileklerinden dolayı Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar'a teşekkür etti. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler