131019098
23 Nisan 2024, Salı

DOĞAÇ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

22 Ağustos 2016, Pazartesi 06:42

     


Aliağa’nın tanınmış esnaflarından Süleyman Doğaç yaşamını yitirdi. Doğaç, yüzlerce Aliağalının katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Aliağa Küçük Sanayi Sitesi’nde uzun yıllardır oto cam ve oto elektrik ustalığı yapan, ilçenin tanınmış esnaflarından Süleyman Doğaç vefat etti. Yaklaşık 1 yıldır ağır şekilde hasta olduğu ve tedavi gördüğü öğrenilen 53 yaşındaki Doğaç’ın vefatı ailesini ve dostlarını yasa boğdu. İlçe halkı tarafından çok sevilen, Aliağaspor’da genel kaptanlık, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda bir dönem yönetim kurulu üyeliği yapan Doğaç, Aliağa Beşiktaşlılar Derneği’nde kurucu üyelik, Aliağa Küçük Sanayi Sitesi’nde yönetim kurulu üyeliği ve Merkez Avcılar Kulübü’nde yönetim kurulu üyeliği görevlerinde de bulundu.

Evli ve iki çocuk sahibi olan Süleyman Doğaç, Cuma günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aliağa Şehir Kabristanı’nda toprağa verildi. Doğaç’ın cenazesine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Aliağa Beşiktaşlılar Derneği yönetimi, Aliağa Küçük Sanayi Sitesi yönetimi, ilçe esnafı, ailesi ve sevenleri katıldı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler