131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ÖĞRETMENLERE İKİ GÜN KUTLAMA

22 Kasım 2017, Çarşamba 06:12

     


24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliklerle kutlanacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenecek program, 23 Kasım Perşembe günü HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda saat: 19.30’da verilecek resepsiyon ile başlayacak. Resepsiyonda, ilçe öğretmenlerinden oluşan koronun sunacağı konserin ardından, emekli olan öğretmenlere plaketleri ve spor müsabakalarında başarılı olan öğretmenlerin teşekkür belgeleri takdim edilecek.

24 Kasım Cuma günü saat: 09.20’de düzenlenecek resmi program ise Aliağa protokolünün katılımı ile Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek program, çelenk sunumu ve İstiklal Marşı’nın ardından son bulacak.

Aynı gün saat: 10.00’da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programda ise günün anlam ve önemine ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse’nin konuşmasının ardından, göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni, Aliağa ortaokulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin oluşturduğu koro müzik gösterisi ile şiirlerin okunmasıyla devam edecek.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler