131019098
19 Mart 2024, Salı

KİTAPLAR ARTVİN'E ULAŞTI

23 Mart 2017, Perşembe 07:02

     


Artvin’in Yusufeli İlçesi Kılıçkaya Köyü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu için, öğretmen Talip Erdoğmuş’un çağrısı üzerine Aliağa’da kampanya başlatan Sultan Tural'ın gönderdiği kitaplar okula ulaştı.

Artvin’in Yusufeli İlçesi Kılıçkaya Köyü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenlerinden Talip Erdoğmuş’un çağrısı üzerine Aliağa’da bir kampanya başlatan Sultan Tural, bu girişimiyle ilçedeki pek çok kişi ve kurumunda desteğiyle topladığı kitapları okula ulaştırdı. Başlattığı kampanyaya destek olan kurum ve şahıslara teşekkürlerini ileten Sultan Tural, "Talip öğretmen 400 civarı kitap istemişti, biz 520 adet topladık. Hepsini paketledik ve 3 koli halinde öğretmenimize yolladık. Kitaplar minik kardeşlerimize ulaştı. çok sevinçliyim." dedi.

Kolilerin gönderilmesinde yardımcı olan Es Endüstriyel’e de katkılarından dolayı teşekkür eden Sultan Tural, bu türden sosyal sorumluluk projelerinde yer almanın mutluluk verici olduğunu belirterek, Aliağa'da yeni bir sosyal sorumluluk projesini şekillendirmeye başladığını, yakın zamanda Aliağa’daki yardımseverlerle bunu da paylaşacağını söyledi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler