131019098
19 Mart 2024, Salı

EMNİYET’TEN KUMAR BASKINI

23 Haziran 2017, Cuma 06:11

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, kumar oynatılan iki kıraathaneye baskın yapıldı. İşyeri sahiplerine kumar oynanması için yer ve imkan sağlamalarından dolayı işlem yapılırken, toplam 8 kişiye de 1816 TL idari para cezası uygulandı.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, kumar oynatıldığı şeklinde bilgiler elde edilen 2 işyeri hakkında, gerekli adli ve idari işlemler yapıldı. Kültür Mahallesi’nde işletilmekte olan bir kıraathaneye düzenlenen operasyonda 4 şahsa kumar oynamaktan, işyeri sahipleri Y.B. ve A.B.’ye de kumar oynanması için yer ve imkan sağlamaktan işlem yapıldı. Ayrıca oyun esnasında kullanılan ve poker fişi diye tabir edilen fişler elde geçirildi. Yine, Kazım Dirik Mahallesi’nde işletilmekte olan bir kıraathaneye yapılan operasyonda da, 4 şahsa kumar oynamaktan, işyeri sahibi Ö.D.’ye de kumar oynanması için yer ve imkan sağlamaktan işlem yapıldı, oyun ile ilgili olarak bir miktar para ele geçirildi.

Yapılan idari işlemler sonucunda, 2 işyerinde kumar oynarken yakalanan 8 kişiye 227’şer TL’den toplam 1816 TL idari para cezası uygulandı. İşyeri sahipleri hakkında da, kumar oynanması için yer ve imkan sağlamaktan gerekli adli tahkikata başlandı. Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kumar ile ilgili olarak yapılan uygulamaların devam edeceği belirtilerek vatandaşların karşılaştıkları her türlü şüpheli durumda 155 Polis İhbar Hattı’na bilgi vermeleri istendi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler