131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

SİYASİLER GAZİANTEP SALDIRISINI KINADI

23 Ağustos 2016, Salı 06:49

     


Siyasi partilerin Aliağa’daki ilçe başkanları, sosyal medya hesaplarında yazdıkları mesajlar ve paylaşımlarla, 51 kişinin yaşamını yitirdiği Gaziantep’teki terör saldırısını kınadı.

Gaziantep’te sokak düğününe yapılan ve 51 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısını, siyasi partilerin Aliağa’daki ilçe başkanları sosyal medya hesaplarından kınadı. Gaziantep'te yaşanan terör saldırısında yaşamını yitirenlere rahmet dileyen siyasiler, terörü bir kez daha lanetleyerek birlik, beraberlik çağrısında bulundu.

AKBULUT, “BİR ÖLÜR, BİN DİRİLİRİZ”

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Demokrasi Nöbetleri esnasında ilçe protokolü ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşarak ‘Kudurdular’ başlığıyla bir mesaj yayınladı. Akbulut, yayınladığı mesajda, “Bu Milletin terör karşısında, ihanet karşısında dimdik durmasından rahatsız oldular. Milletin özüne dönmesinden, vatan, millet, bayrak, devlet sevdasından, bu değerler için canını feda etmesinden korktular ve kudurdular. Özünde hepsi aynı olan ama isimleri farklı olan; FETÖ, PKK, DAEŞ, hepsinin finansörü, anası olan 5 büyükler ve diğerleri 15 Temmuz'da başaramadığınızı, bu şerefsizce yaptığınız saldırılarla korkutacağınızı zannediyorsanız yanılırsınız. Biz bir ölür bin diriliriz. Yaptığınız terör saldırıları tarihi zaferlerle dolu bu milletin, yüzyıllar boyu dünyaya hükmetmiş bu milletin, kısa bir ara verdiğimiz dünya liderliğine ve tekrar dirilişine vesile olduğunu unutmayın. Ey aziz milletimiz, saygıdeğer Aliağalılar; kimsenin şüphesi olmasın, başta FETÖ terör örgütü olmak üzere PKK ve diğer terör örgütlerine yapılan operasyonlar son hain temizlenene kadar devam edecektir. Devamında devlet büyüklerimizden talebimiz; bu teröristlerin Gazi Meclisimizdeki uzantılarının acilen temizlenmesidir. Gaziantep'te şehit olan kardeşlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini yer verdi.

DURMAZ, “ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “Terörü Lanetliyoruz” başlıklı bir görsel paylaşarak, “Düğün evini cenaze evine çeviren alçakların terör saldırısına lanet olsun. Ülkemizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza acil şifa dilerim” dedi. Durmaz ayrıca, hükümetin FETÖ ile mücadele politikasını eleştiren bir yazı daha paylaşarak, “ Bir soru sormak istiyorum. Hükümet FETÖ ile gerçekten mücadele edecek mi yoksa ediyormuş gibimi görünecek? Sanki bu iş tavsatılıyor. Zira TBMM’de kurulan 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonuna AKP’den verilen milletvekilinin FETÖ hakkındaki görüşleri dehşet verici. Sizce bu kafanın sahibi bu komisyona nasıl bir katkı sağlar?” ifadelerini kullandı.

AYDEMİR, “HER İL KENDİSİ TEMİZLEYECEK BU PİSLİKLERİ”

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir de saldırı kınayan bir yazı paylaşarak, “Aşağılık caniler bu defa Gaziantep’te bombalı saldırı yaptı. Gereğini yap Gaziantep, anlaşıldı her il kendisi temizleyecek bu pislikleri. Terörün ve destekçilerinin Allah belasını versin” ifadelerine yer verdi.

ÖZBAY, “IŞİD BARBARLARI KİRLİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ”

HDP Aliağa İlçe Başkanı Veysel Özbay ise yayınladığı mesajda, “Gaziantep’te yine insanlık bombalandı. Tecavüzcü IŞİD barbarları, yerli işbirlikçilerinin desteği ile çoluk çocuk demeden katliam yaparak yine kirli yüzünü göstermiştir. Bu barbarları, iç ve dış işbirlikçilerini lanetliyorum. Ölen insanlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler