131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

CHP ‘ADALET’ İÇİN ÇANAKKALEYE GİDİYOR

23 Ağustos 2017, Çarşamba 06:32

     


26- 29 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de yapılacak olan ‘Adalet Kurultayı’nda CHP Aliağa İlçe Başkanlığı da geniş bir katılımla hazır bulunacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Maltepe Mitingi ile sonuçlanan ve 24 gün süren Adalet Yürüyüşü’nün ardından, bu kez Adalet Kurultayı gerçekleştirilecek. 26- 29 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Kocadere Köyü yakınında bulunan Alan Başkanlığı’na ait Kocadere Kamp Alanı’nda yapılacak Adalet Kurultayı için CHP’de çalışmalar sürüyor. Kurultayın sorunsuz şekilde tamamlanması için CHP İzmir İl Başkanlığı’nda da parti ilçe başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirilerek teşkilatlar arasında görev paylaşımı yapıldı.

25 AĞUSTOS GECESİ YOLA ÇIKILACAK

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, Çanakkale Eceabat'ta 26-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 'Adalet Kurultayı'na 26 Ağustosta katılacak. 25 Ağustosu 26 Ağustosa bağlayan gece Aliağa’dan otobüsle yola çıkılarak, 09.00’da başlayan Kurultay açılışına ve gün boyu yapılacak oturumlara katılınacak. Partililer aynı gün akşamüstü Aliağa’ya geri dönecek. CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda, kurultaya gitmek isteyenlerin 24 Ağustos Perşembe günü saat 17.00'ye kadar 616 18 75 numaralı telefonu arayıp isimlerini yazdırmaları gerektiği bildirildi.

DURMAZ, ‘KURULTAY HERKESE AÇIK’

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, kurultay hakkında yaptığı açıklamada, “Bu bir siyasi parti etkinliği değil. Adalet konusunda Türkiye’de yeni bir açılıma ihtiyaç olduğunu düşünen, adalet konusunda Türkiye’nin ihtiyacı olan söylenecek şeyleri dinleme arzusu taşıyan, bu konuda ‘Ben çıkıp konuşurum, katkı koyarım’ diyen herkese açık bir platform burası. Girişi, izlemesi herkese açık olan bir kurultay. Oturumlarda görüş, katkı ve öneri sunmak isteyenlerin katkılarına açık olan bir kurultay. Bu nedenle herkesi davet ediyoruz. Katılmak isteyen herkese Adalet Kurultayı’nda yer olduğunu söylemek istiyoruz. Tüm Aliağalılar, tüm halkımız davetlidir.” dedi. Durmaz, 4 gün sürecek olan Adalet Kurultayı’na her gün İzmir’deki 7-8 ilçe örgütünün geniş bir şekilde katılımının planlandığını belirterek, bunun dışında kurultayın açılış gününde tüm ilçe örgütleri, belediye başkanları, kadın ve gençlik kollarının orada hazır bulunacağını, CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın da geniş bir katılımla orada olacağını söyledi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler