131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ALTO KALİTEYİ ATTIRMA ÇABASINDA

23 Ekim 2017, Pazartesi 06:15

     


Aliağa Ticaret Odası (ALTO), mevcut kalitesini iyileştirmek ve önümüzdeki 4 yıllık stratejisini belirlemek amacıyla tüm üyeleri ile iç ve dış paydaşlarının görüşlerine başvuruyor.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, önümüzdeki 4 yıllık süreçteki vizyonunu oda üyeleri ile iç ve dış paydaşlarının da görüşünü alarak belirliyor. Oda, bu kapsamda üyeleri ile iç ve dış paydaşlarına, odanın ilgili olduğu alanlarda güçlü ve güçsüz yanlarını görmek, gelecekte odayı bekleyen fırsatlar ve tehlikelere karşı hazırlıklarını bugünden yapmak amacıyla içerisinde Swot Analizi Formunun bulunduğu mektuplar gönderdi. Gönderilen mektuplarda, Swot Analizi Formlarının 1 Kasım 2017 Salı gününe kadar ALTO Genel Sekreterliğine teslim edilmesi istendi. Öte yandan paydaşlar, 9 Kasım Perşembe günü ALTO’da yapılacak olan bilgi paylaşım çalıştayına da davet edildi.

SAKA, ‘DEĞİŞİM SÜRECİNE GİRDİK’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Bir kurumun en az 4 yıllık stratejilerini belirlerken kendisine paydaş olarak tanımladığı tüm dış etmenlerin görüş ve düşüncelerine ihtiyacı vardır. Bu görüş ve düşünceler, kurumun kendi vizyon ve misyon oluşumu ya da revizyonu için de çok değerli bir hazine niteliğindedir. Biz Aliağa Ticaret Odası olarak mevcut kalitemizi iyileştirmek ve bunu tüm üyelerimiz ile iç ve dış paydaşlarımıza bir çıktı olarak sunup onlarından bunlardan en üst seviyede yararlanabilmeleri adına bir değişim sürecine girdik. Bu değişim sürecinde paydaşlarımızın değerli görüşlerine ihtiyacımız bulunmaktadır.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler