131019098
19 Mart 2024, Salı

ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANACAK

23 Kasım 2015, Pazartesi 06:50

     


Aliağa Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle kutlama programı düzenlenecek.

‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan program, Cumhuriyet Meydanında saat 09.20’de çelenk kortejinin yerlerini alması ile başlayacak. Saat 09.35’te İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirilecek, ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Bayrağın göndere çekilmesi ile meydandaki program noktalanacak.

HİZMET ŞEREF BELGELERİ TESLİM EDİLECEK

Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla saat 10.00’da başlayacak program ise göreve yeni başlayan ve emekli olan öğretmen konuşması ile devam edecek. Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse’nin katılım göstereceği törende, görevine yeni başlayan öğretmenlerin Meslek Yemin Töreni ve Emekliye ayrılan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerinin takdimi gerçekleştirilecek.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULACAK

Törende ilçedeki okullarda görev yapan öğretmenler arasında düzenlenen spor müsabakalarında kazanan takımlara ödülleri verilecek. 'Bir Sevdadır Öğretmen Olmak' video gösterimi, 'Anlat Bana Öğretmenim' korosunun sahne alması, 'Başöğretmen Atatürk' sunumu ve öğretmenler gününe özel oratoryo ile devam edecek olan etkinlik, ‘Öğretmen Marşı’nın seslendirilmesiyle sona erecek. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gün içinde etkinlikler, 13.30 ile 14.00 saatleri arasında emekli bir öğretmenin ziyareti ve mezarlık ziyareti ile devam edecek.

(EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler