131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

TOBB VE EBSO’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

23 Kasım 2015, Pazartesi 06:41

     


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ege Bölgesi Sanayi Odası, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında da gelir durumu düşük ailelerin ilköğretimde okuyan çocuklarını yalnız bırakmadı

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği üyelerinin yanı sıra Kınık OSB, Tire OSB, Kemalpaşa OSB, Aliağa OSB, İzmir Serbest Bölgesi personeli, Kiraz’ın Cevizli Köyü ile Bergama Dereköy’deki EBSO İlkokul ve Ortaokulları başta olmak üzere Kızılay Urla Şubesi’ne, Kınık’ta 80. Yıl İlkokulu, Tire’de Akkoyunlu İlkokulu ve Karateke Bayır İlkokulu, Kemalpaşa’da Kuyucak İlkokulu, Yenmiş İlkokulu, Hürriyet İlkokulu ve Ansızca İlkokulu, Aliağa’da Çoraklar İlkokulu ve Karaköy İlkokulu, Menemen’de Maltepe İlkokulu, Seyrek İlkokulu ve 9 Eylül İlkokulu, İzmir kent merkezinde de Üzümcü İlkokulu ve Mustafa Urcan İlkokulunda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımlarının ulaştırılmasında aktif görev aldı.

TOBB ile EBSO’nun nakdi yardımıyla alınan kırtasiye setleri, Aliağa’da Çoraklar İlkokulu ve Karaköy İlkokulu da dahil olmak üzere 17 okulda toplam 1169 ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtıldı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler