131019098
19 Mart 2024, Salı

YOL ORTASINDA ELEKTRİK DİREĞİ

23 Kasım 2015, Pazartesi 06:46

     


Siteler Mahallesi, Zafer Caddesi üzerinde, yol ortasında yer alan yüksek gerilim hattı direği araç sürücüleri ve mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Sürücüler, direğin kazalara davetiye çıkardığını söylüyor.

Zafer Caddesi’nde yol ortasında yer alan elektrik direği görenleri şaşırtıyor. İlçenin gelişmekte olan mahallelerinden Site Mahallesi’nde yapılan yol düzenlemelerin ardından cadde ortasında kalan yüksek gerilim hattı direği özellikle araç sürücülerinin dikkatini dağıtıyor. Uzunca bir süredir yolun ortasında olan ve etrafına yapılan beton setle kavşağa benzetilen yerle ilgili ilgili kurumlara şikayetlerini ilettiklerini söyleyen mahalleli duruma bir çözüm üretilmediğini söyledi. Apartmanlara yakın olmasından dolayı da tedirgin olduklarını ifade eden mahalleli, diğerin kaldırılmasını veya taşınmasını istiyor.

Söz konusu elektrik direğinin olası kazalara davetiye çıkardığını ifade eden araç sürücüleri ise direğin hem trafik akışını olumsuz yönde etkilediğini hem de hoş bir görüntü oluşturmadığını belirterek yetkililerin bu duruma bir çare bulması gerektiğini ifade ediyorlar.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler