131019098
29 Mart 2024, Cuma

BERGAMA’DA MOTOSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

23 Kasım 2017, Perşembe 06:51

     


Bergama’da, seyir halindeki iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, önceki gün akşam saatlerinde İzmir - Çanakkale karayolu Bozköy Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Elde edilen bilgiye göre, Erdal Daylan (28) plakasız motosikleti ile Zeytindağ Mahallesi yönünden Bergama istikametine seyir halindeyken, aynı yönden gelmekte olan Mahsur Sucu'nun yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle kontrolünü kaybeden iki motosiklet sürücüsü yola savruldu. Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan B.Y. idaresindeki 34 PH 6482 plakalı otomobil, Daylan'ın üzerinden geçti. Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Erdal Daylan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Sucu ise ambulansla Bergama Faruk İlker Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Sucu hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili polis soruşturma başlatıldı.

Kazada hayatını kaybeden ve Yeni Şakran Mahallesi’nde motosiklet tamirciliği yaptığı öğrenilen Erdal Daylan (28) için bugün Aliağa Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Daylan’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra ilçe protokolünden de katılım oldu. Daylan, cenaze töreninin ardından Aliağa İlçe Mezarlığı’na defnedildi.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler