131019098
23 Nisan 2024, Salı

‘UCUZ ET PROJESİ’NE ALİAĞA’DAN DESTEK

23 Kasım 2017, Perşembe 06:56

     


Aliağa Kurtuluş Mahallesi’nde kısa bir süre önce hizmete açılan MÖET, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Ucuz Et Projesi’ne destek vererek ürünlerin fiyatlarında indirime gitti.

Aliağa Kurtuluş Mahallesi’nde Ağustos ayında hizmete açılan MÖET, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın ülke genelinde başlattığı Ucuz Et Projesi’ne destek olmak amacıyla et ürünlerinin fiyatlarında indirim yaptı.

Firma sahibi İsa Önal yaptığı açıklamada, “Mağazamızı Kurban Bayramı’ndan bir ay sonra hizmete açtık. Bakanlık halkımız ucuz et yesin diye böyle bir kampanya başlattı. Biz de bu projeye destek olmak istedik. Fiyatlarımızda indirime gitme kararı aldık. Ürünlerimizi kendi çiftliğimizde yetiştirdiğimiz hayvanlardan temin ettiğimiz için satışlarımızı maliyetine yapmayı kararlaştırdık. Bu kampanyamız 23 Kasım’dan başlamak suretiyle ilk etapta 15 gün sürecek. Talebin yoğun olması halinde bu süreyi uzatabiliriz. İndirimli satışlarımız toptan, lokanta ve restaurantlara yapılan satışlarda geçerli olmayacak. Bu indirimden sadece halkımız yararlanabilecek. Onlar için bir satış kotamız olmayacak. Satılan ürünlerimiz günlük ve taze olacak. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile gelip alışverişlerini yapabilirler.” dedi.

Kıymanın kilogram fiyatını 38 TL’den 32,90 TL’ye, kuşbaşı etin fiyatını ise 42 TL’den 34,90 TL’ye çektiklerini belirten Önal, reyonlarında kesinlikle dondurulmuş ya da şoklanmış et bulunmadığını, ürünlerinin tamamının kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri hayvanlardan elde ettiklerini ve kesimlerin İslami usullerle göre yapıldığını belirtti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler