131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

DÜNDEN BUGÜNE ALİAĞA’YI KONUŞACAKLAR

24 Ocak 2018, Çarşamba 06:07

     


DİSK Emekli-Sen Aliağa üyeleri her ayın son Cumartesi günü yapacakları ‘Dünden Bugüne Aliağa’ temalı Çınaraltı Sohbetleri için 27 Ocak Cumartesi günü Sahil Kafe’de buluşacak.

Aldığı göçlerle gün geçtikçe kozmopolit bir yapıya bürünen Aliağa’da geçmişten bugüne yaşanan değişimi ve eski günleri, gelenekleri tanıkları ile konuşmayı planlayan Emekli-Sen Aliağa Temsilciliği her ayın son Cumartesi günü düzenleyecekleri Çınaraltı Sohbetleri’nin ilkini 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirecek. Sahil Kafe’de saat: 13.30’da Bülent Pınarbaşı moderatörlüğünde başlayacak olan sohbete Kıymet Baysal, Hatice Sezen, Melih Kayıra, Ahmet Köknar, Nazmi Karabulut ve Niyazi Saka konuşmacı olarak katılacak.

Emekli-Sen Aliağa Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe etkinliği düzenleme amacını, “Aliağa’nın geçmişinde yaşanan olayları bugüne taşıyarak, bir gelecek oluşturmak istiyoruz. Aliağa’da yaşayan herkesin ortaklaşa ve sağlıklı bir kültür birikimi yaratmak amacıyla Çınaraltı Sohbetleri’ni başlatma kararı aldık.” şeklinde açıkladı. Yeşiltepe, Aliağalıları bu sohbetlere katkı sunmaya beklediklerini dile getirdi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler