131019098
23 Nisan 2024, Salı

MUHTARLAR DERNEĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

24 Temmuz 2015, Cuma 10:46

     


Aliağa Muhtarlar Derneği olağan genel kurulu yapıldı. Dernek Başkanlığı’na Yenişakran Mahallesi Muhtarı Metin Yıldız seçildi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Aliağa Şubesi olarak 2010’da kurulan ve Aliağalı muhtarları bir araya getiren oluşum, daha sonra federasyondan ayrılarak 2012 yılından bu yana Aliağa Muhtarlar Deneği olarak faaliyetini sürdürdü. İki dönemdir derneğin başkanlığını yürüten Hacıömerli Mahallesi Muhtarı Ali Dündar başkanlığa aday olmadı. Aliağa’nın 30 mahalle muhtarının üye olduğu derneğin 22 Temmuz Çarşamba günü yapılan kongresine 20 muhtar katıldı.

Kongrenin faaliyet raporunu sunan Dernek Başkanı Ali Dündar, bugüne kadar kendisine ve yönetimine gösterdikleri güven için tüm üyelere teşekkür ederek, “Bu derneği kurmamızdaki amacımız; mahalleler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamaktı. Hiç bir arkadaşımız buradan menfaat sağlama beklentisi içerisinde olmadı. Görevde bulunduğumuz sürece bana ve arkadaşlarıma verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz anlayışa teşekkür ederim” diyerek, tekrar başkanlığa aday olmayacağını belirtti.

Genel kurulun sonunda yapılan seçimlerde; Yeni Mahalle Muhtarı Mehmet Balcı, Siteler Mahallesi Muhtarı Sedat Okşar, Şehitkemal Mahallesi Muhtarı Mustafa İş başkan adayı olmak isteseler de yapılan eğilim yoklamasında Yenişakran Mahallesi Muhtarı Metin Yıldız ve yönetimi göreve getirildiler. Aliağa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na Metin Yıldız seçilirken, yönetim kuruluna; Siteler Mahallesi Muhtarı Sedat Okşar, Yalı Mahallesi Muhtarı Hürriyet Gülsüm Gülcan, Karakuzu Mah. Muhtarı Mehmet Yamaner ve Uzunhasanlar Mah. Muhtarı Erdoğan Halavut seçildiler. Başkan Metin Yıldız, kendi ve arkadaşlarına gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)  







 
Son Eklenen Haberler