131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

‘OKULLARIMIZI DAHA İYİ BİR NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ’

24 Kasım 2017, Cuma 06:10

     


Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üniversitenin ilçelerdeki yerleşkelerini ziyaret etti. Aliağa Meslek Yüksek Okulu’nu da ziyaret eden Budak, “Merkez ilçelerimiz dışındaki okullarımızı özel sektörün de desteği ile daha iyi bir noktaya taşıyacağımızı ümit ediyorum’’ diye konuştu.

Ege Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari çalışanları ile her fırsatta bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, fakülte ziyaretleri ile başladığı kampüs turuna ilçelerde bulunan yüksekokul ve meslek yüksekokulları ile devam ediyor. Hafta sonu Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu yerleşkesinde incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Budak, son olarak Ege Üniversitesi’nin Bergama ve Aliağa’da bulunan meslek yüksekokulları ile Ziraat Fakültesi’nin Menemen’de bulunan Araştırma, Uygulama ve Üretim Çiftliğini ziyaret etti.

Meslek Yüksekokullarının, bulunduğu bölgenin sosyo-kültürel ve ekonomik yapısında önemli katkı sağladığını belirten Rektör Prof. Dr. Budak, ilçelerin kalkınması, gelişimi ve değişimi için meslek yüksekokullarının önemine vurgu yaptı. Bundan sonraki süreçte de bu tür ziyaretlerin devam edeceğinin altını çizen Budak, “Toplantılarımızı ilçelerde bulunan okullarımız ile sürdürüyoruz. Bu ziyaretlerdeki amacımız sorunları yerinde tespit etmenin yanında kurumsal aidiyetimizin güçlenmesine ve Ege Üniversitesi Ailesi olarak işlerimizi gönül muhabbeti ile yapmamıza katkı sağlamak olarak görüyorum. Ege Üniversitesi olarak ilçelerimizin eğitim, sosyo-kültürel ve ekonomik altyapılarına büyük katkı sağlıyoruz. Yeni dönemde bu katkıyı arttırarak devam ettireceğiz. Özellikle merkez ilçelerimiz dışındaki okullarımızı özel sektörün de desteği ile daha iyi bir noktaya taşıyacağımızı ümit ediyorum’’ diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Budak, öğrencilerle sohbet ederek çay içti. Ayrıca pek çok öğrenci ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Rektör Prof. Dr. Budak ile fotoğraf çektirdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler