131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

ACAR'DAN DURMAZ'A CEVAP,''SÖZLERİNİ GERİ AL''

25 Şubat 2015, Çarşamba 13:00

     


Selma Orhan'ın Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve yönetimini destekleyeceğini açıklaması üzerine Orhan'ın bu hareketini ahlâksızlık olarak nitelendirdiği Özcan Durmaz'ın yorumuna, Serkan Acar'dan cevap gecikmedi. İşte Acar'ın, facebook hesabından yayınladığı mesaj;

Sayın Özcan Durmaz;
11 aydır belediyecilik adına yaptığın her türlü eleştiriyi aldım baş üstüne kabul ettim. Seni muhatap almadım, cevap vermedim.
Kararı millet verir, doğruyu yalanı iftirayı dedikoduyu halk değerlendirir dedim.
Ama son süreçte haddini aşarak seviyeyi iyice düşürdün.
Beni ve benimle beraber hizmet için yürüme kararı alan sayın Selma Orhan'ı siyasi ahlaksızlıkla suçluyorsun. Menfaat birlikteliği var diyorsun ve gülüyorsun.
1-Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisine 13 meclis üyesi 2 belde belediye başkanı geçiş yapmıştır. Kimler olduğunu ve il başkanınızın ne açıklamalar yaptığını Google dan bulabilirsin.
2- Adalet ve Kalkınma Partisine İzmir'de 10 yıl içerisinde 8 meclis üyesi geçiş yapmıştır.
3- Sayın Selma Orhan Partinden istifa etmiş ama MHP ye geçiş yapmamıştır. Yapsa da zaten seni bu saatten sonra ilgilendirmez.
4- 11 aydır, geçtiğimiz 5 yıllık yönetimi ve yaptıklarını kabul etmiyorsun, parti üyesi olarak geçmiş belediye başkanını ifade ederek hiçbir yaptığını üstlenmiyorsun. Sanki Cumhuriyet Halk Partisinin o dönem ilçe başkanı değildin.
5- İşten çıkarttığım bir personelin eşinin Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde olmasından dolayı tek taraflı dinliyorsun, bir telefon açma nezaketinde bulunup başkan böyle bir iddia var ne diyorsun demiyorsun yalan beyanlarla işi siyasete çekiyorsun gıkım çıkmıyor,tutuyorum seni Allah'a havale ediyorum.
Ama şimdi Sayın Durmaz sana iki çift laf söyleyeceğim
* Eğer benimle beraber yürümek için yola çıkmış herhangi bir arkadaşıma veya ekibime ; siyasi şov yaparak ,egolarını, beceriksiz yönetim tarzını kapatmak adına iftira atarsan Aliağa sokaklarında siyaseten yürüyemez hale getiririm seni.
* Eğer Sayın Selma Orhan'la menfaat birlikteliğinin ne olduğunu açıklamazsan seni değil Aliağa'nın, İzmir'in gelmiş geçmiş siyasi en büyük AHLAKSIZI ilan ediyorum.
* Siyasi Ahlaksızlığını tescillemek istemiyorsan sözlerini geri al seviyeni yükselt.

Bugüne kadar siyaseten gelene de gidene de saygısızlık yapmadım, tercihtir dedim saygı duydum.
Yarın öbür gün benim arkadaşlarımdan,ekibimden herhangi bir kişi ayrılırsa ve başka partilerle veya kişilerle devam ederse buna da bir şey söylemem.
Şimdi soruyorum delikanlı gibi sen mi daha demokratsın,ben mi daha demokratım?
Unutma sayın Özcan Durmaz benim kimseye eyvallahım yok ve olmayacak.
Benimle beraber yürüyen hiçbir arkadaşımın da Allah'tan ve Milletten başka hiçbir şey umurunda değil.
Senin gibi siyasi seviyesi düşük bir ilçe başkanını muhatap almıyorum sadece hadsiz ve Ahlaksız açıklamanı Aliağa ve İzmir halkı önünde kınıyorum.
Allah içimizdekileri en iyi bilendir.

Haber: Tarık DEMİR






 
Son Eklenen Haberler