131019098
19 Mart 2024, Salı

ALİAĞALI'YA İSTİHDAM MÜJDESİ

25 Şubat 2017, Cumartesi 07:15

     


Star Rafinerisi istihdamda Aliağalı işçilere öncelik verecek. Önümüzdeki yaz sonuna kadar tamamlanacak olan personel alımlarında 600 mavi yakalının büyük bölümünün Aliağa'dan karşılanması planlanıyor.

ALİAĞALI'YA İSTİHDAM MÜJDESİ

Star Rafinerisi yöneticileri yeni alınacak 600 mavi yakalı personel için muhtarlar ile bir araya geldi. Aliağa'da bulunan 26 mahalle muhtarın katıldığı toplantıda, başvuru ve değerlendirme sürecine dair fikir alışverişinde bulunuldu. Önümüzdeki günlerde Star Rafinerisi'ne alınacak personelin nitelikleri ve pozisyonları muhtarlar ve yerel basın aracılığıyla duyurulacak. Başvurular doğrudan Star Rafinerisine yapılacak.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Gazetemize açıklamalarda bulunan Star Rafinerisi Kurumsal İletişim Yöneticisi Nilgül Pelit Poyraz, alınacak 600 personelin 300'ünde tecrübe şartı aranmayacağını söyledi. Yaz sonuna kadar alımları bitirmek istediklerini dile getiren Poyraz, personel alımlarında önceliğin Aliağa'da ikamet eden vatandaşların olacağını belirtti.

MUHTARLAR DUYURU YAPACAK

Star Rafinerisine alınacak personelin pozisyonu ve nitelikleri önümüzdeki günlerde belli olacak. Aliağa'daki muhtarlar da personel alımının mahallelerinde duyurulmasında aktif rol oynayacak. Yerel basından da duyurular yapılacak.

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler