131019098
16 Nisan 2024, Salı

ÇAPA KOLEJİ, TANITIM OFİSİNDE ÖĞRENCİ VE VELİLERLE BULUŞUYOR

25 Nisan 2015, Cumartesi 10:35

     


Kaliteli eğitimi, 9 yıllık tecrübesi ile Çapa Koleji 2015-2016 eğitim öğretim yılında Aliağa Kampüsü’nü açıyor.

 

9 yıl önce dershane kökenli öğretmenler tarafından kurulan, yenilikçi eğitim öğretim anlayışı ile öğrencilerine yaşam boyu başarının yolunu açmayı hedefleyen Çapa Koleji Aliağa Kampüsü Aliağa’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Okul ve kayıt koşullarıyla ilgili bilgi almak isteyen öğrenci ve veliler Hükümet Caddesi’ndeki kayıt bürosuna başvurabiliyor.

Yeni Mahalle’de yaklaşık 4 bin metrekare arsa üzerinde kurulan Çapa Koleji Aliağa Kampüsü’nde anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verilecek. 750 öğrenci kapasiteli Çapa Koleji Aliağa Kampüsü, teknolojik alt yapısı güçlü sınıfları, 250 kişilik seminer salonu, buz pisti, , resim ve müzik salonu, kapalı spor salonu basketbol, futbol ve voleybol sahaları ile İzmir’in en iyi kampüsleri arasında yerini alacak.

 

Eğitim anlamında öğrencilerine iyi eğitim sunabilmenin yanı sıra sanatsal ve kültürel anlamda da katkıda bulunmayı hedeflediklerini dile getiren Çapa Koleji Halkla İlişkiler ve Tanıtım Koordinatörü Ömer Daşkale, eylül ayına kadar Aliağa Hükümet Caddesi’ndeki tanıtım bürosunda veli ve öğrencileri, eğitim sistemi ve kayıt koşulları hakkına bilgi almaya davet etti.

Daşkale, Akademik başarısı yüksek, yabancı dille ilgili yetkinliklere sahip, her yönüyle nitelikli, ülkesine ve insanlığa yarar sağlamak için gerekli tutum ve beceriler kazanmış bireyler yetiştirmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Akademik anlamda tam donanımlı eğitmenlerimiz, eğitim teknolojilerinin etkili bir şekilde kullanıldığı sistemimiz ile Aliağa’daki çocuklarımıza kaliteli eğitim verebilmek için Aliağa Kampüsümüzü hizmete sokacağız” dedi.

HABER: EMAL OTURAK







 
Son Eklenen Haberler