131019098
28 Mart 2024, Perşembe

ALİAĞA TİCARET ODASI TOBB 73. GENEL KURULUNDA

25 Mayıs 2017, Perşembe 06:39

     


TOBB 73. Genel Kurulu, 23-24 Mayıs tarihlerinde Ankara'da toplandı. 23 Mayıs Salı günü, 81 vilayetten TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Genel Kurul, öğleden sonra TOBB delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Başbakan Binali Yıldırım, ilgili bakanlar, ana muhalefet partisi ve muhalefet partisi lider ve temsilcilerinin katılımıyla Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni ile devam etti.

Dün ise TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara'da yapılan 73. Genel Kurulu'na; Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Meclis Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Akyıldız, Meclis Üyesi Erol Güngör ve Genel Sekreter Vekili Sezen Gürgen katıldı. (BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler