131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

HABAŞ’TAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

25 Mayıs 2018, Cuma 06:56

     


İlçemizin en büyük demir çelik sanayi kuruluşlarından HABAŞ A.Ş. kendi yaptığı okulun bahçesinde, geleneksel iftar yemeğinin 3.sünü gerçekleştirdi.

HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, HABAŞ Demir Çelik Fabrikası Müdürü Haşim Ayten, İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Aliağa Müftüsü Süleyman Demiryürek, Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Esnaf ve Sanatkarla Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ile okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Okul bahçesindeki iftar yemeğinin ardından iftar duasını İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek yaptırdı. Duanın ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz yaptığı konuşmada, “Bu iftar yemeğinin bugün üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Okulumuzu yapan, Aliağa’ya bağışlayan, HABAŞ firması bu yemeği organize ediyor, okulumuz da ev sahipliği yapıyor. Bu konuda mutlu oluyoruz, bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ederim. Allah kaza -bela vermesin, hepinize çocuğunuzla, ailenizle hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler